Sport Bäst i test

Winther Trehjuling 2021 » Allt om Winther

Winther är ett företagsnamn som många av oss har koll på redan från unga år. Det är våra danska grannar som kan stoltsera med fina cyklar i detta namn. Det är inte bara barncyklar de tillverkar, utan det är även på det viset att man kan välja deras cyklar när man är vuxen.

Oavsett vad det gäller så är det roligt att kunna välja mellan olika färger på de saker man köper till sitt barn. När det kommer till trehjulingar är det extra kul eftersom barnet har hunnit hitta en favoritfärg vid den åldern de börjar använda en trehjuling. Vilken färg tycker ditt barn om bäst?

Winther – Klassisk Blå

Denna variant kommer i en härlig blå färg och den har, likt de andra trehjulingarna från Winther, en kraftig stålram med ett härligt bekvämt säte. Självklart är det också så att det är bra och greppvänliga handtag på trehjulingen.

Gillar ditt barn blått? Då är det denna trehjuling du ska välja.

Winther – Klassisk Röd

Allting som nämns ovan stämmer naturligtvis överens även med denna röda trehjuling från Winther. Det är exakt samma modell som den blå, men denna kommer istället i klassiskt rött. Det är detta som är så trevligt med Winther – de är bra på att skapa just klassiska, snyggt designade produkter.

Trehjulingarna från Winther passar barn mellan 1-4 år och det fina flaket på cykeln kan användas för roligare lek. Dess däck är slitstarka och dessutom är dessa trehjulingar väldigt prisvänliga.

Winther – Klassisk Cerise

Är du ute efter en klassisk trehjuling så är det en från Winther du ska satsa på. vare sig det är en cerise, blå eller någon annan färg. Ditt barn kan lasta på lite av varje på flaket och när du ser “Winther”-loggan på trehjulingen kanske du kastas tillbaka till din egen barndom då det är ganska stor chans att du hade en av samma märke.

Som ni kan se ovan är detta en trehjuling av hög kvalitet som står sig år efter år och oavsett vilken färg man väljer så kommer den 90 % monterad. Det enda man behöver göra på egen hand är att montera styre, sadel och framgaffel.

Winther – Klassisk Svart

Denna svarta variant är väldigt snygg. Vill man så kan man matcha denna med en vuxencykel i svart från Winther – varför inte cykla med stil, eller hur? Kom ihåg att tvätta av trehjulingen då och då och ta väl hand om den. En trehjuling från Winther kan nämligen hålla för både barn och barnbarn.

Om Winther

Winther är ett företag som har funnits i Danmark sedan 1932. Det var en man vid namn Anders Winther som grundade företaget och namnet har hängt med sedan dess. Ett företag som levererar kvalitet till ett bra pris kommer alltid att kunna stå sig i konkurrensen och det är Winther ett bra exempel på.

Att tänka på när du handlar en Trehjuling från Winther

Användning

Hur en trehjuling används beror lite på vad barnet gillar att göra. Om du har ett barn som tycker om att lasta på en massa saker på flaket så kommer det att användas mycket. Kanske är det istället så att det är en styrstång som kommer att användas flitigt av dig som förälder om barnet endast vill cykla? Det går att använda en trehjuling på massor av olika sätt, ditt barn kommer att visa dig hur hen vill ha det.

Montering

Det är mycket lätt att montera en av Winthers trehjulingar. De kommer 90 % monterade och det enda man själv behöver montera är styre, sadel och framgaffel. Man får med verktyg för att underlätta det jobbet. Det är dock inte svårt, utan det går på ett kick.

Kvalitet

Winther har sedan starten av bolaget utgått från att bygga barnprodukter i bästa kvalitet. Vill man ha en trehjuling som är av bra kvalitet så är detta ett utmärkt köp.

Underhåll

Det är viktigt att du tar hand om din trehjuling på bästa sätt. Se till att rengöra den samt förvara den i garaget eller liknande när den inte används. Tänk på att detta är en cykel av ett gammalt fint märke så den förtjänar att behandlas med respekt.

Frågor och svar om Winther

När grundades Winther?

Winther grundades 1932 i Danmark av Anders Winther. Deras fabrik är en av Danmarks äldsta cykelfabriker.

Vart grundades Winther?

Winther grundades i Danmark och det är där företaget har sitt huvudkontor och sin fabrik även idag.

När kan barnet börja använda Winther trehjulingen?

Ditt barn kan börja använda Winther trehjulingar från det att det är runt 1-4 år. Det är lite individuellt från barn till barn Du kommer märka av när det är dags för en trehjuling.